de

Werken bij Bomenbezorgd.nl

Een super jong team, buiten werken en verantwoordelijkheid: dat is werken bij Bomenbezorgd.nl!

Met onze frisse blik op de groenmarkt bezorgen wij de maximale klantervaring door het grootste online aanbod tot in de tuin te leveren. We zijn niet bang om een stapje verder te gaan, ook op het gebied van tevreden medewerkers! Bij ons vind je vrijheid, korte lijnen en flexibiliteit. Of je nou chauffeur, marketeer of logistiek medewerker bent! Maak jij ons team compleet?

Waarom werken bij Bomenbezorgd.nl?

Werken in het groen. Mensen in binnen- en buitenland ontmoeten. Meebouwen aan een snelgroeiende organisatie.
Bij Bomenbezorgd.nl draag je elke dag bij aan een groenere wereld en help je tegelijkertijd mee aan de groei van ons bedrijf.
Of je nou denkt of doet, jouw kennis en input zijn van harte welkom.

Wil je weten hoe het is om bij Bomenbezorgd.nl te werken? Bekijk onze video voor een voorproefje!

Weet jij al waar je gelukkig van wordt? Zoek dan naar jouw vacature!

Over Bomenbezorgd.nl

Bomenbezorgd.nl is een webshop in het verkopen en thuisbezorgen van bomen, hagen en planten. Ons jonge en informele team werkt op de weg, op kantoor en tussen de bomen. De collega’s graag samen: iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort. Handig als er snel geschakeld moet worden!

Wat doen we

Bij ons vind je de mooiste boom voor jouw tuin, balkon of terras. Bij ons heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. We bezorgen onze bomen en hagen ook nog eens gratis bij je thuis met onze eigen bezorgdienst. Zo hoef je niet op pad, maar alleen je eigen tuin in.

Onze klanten

Onze bezorgauto’s kom je tegen in heel Nederland. Ook bezorgen wij je bomen in België en zelfs in Duitsland (Noordrijn-Westfalen). We komen veel bij klanten aan huis, waar we de bomen ook aan kunnen planten. Onze klanten worden daar erg blij van en we doen ons best om nog meer mensen blij te maken!

Nieuwste vacatures