nl

Veelgestelde vragen

Werken jullie volgens een CAO?

Ja, Bomenbezorgd.nl werkt volgens de CAO Open Teelten.

Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?

Het sollicitatieproces bestaat uit 3 stappen. Binnen 1 tot 2 weken doorloop je deze stappen:

  1. Motivatiebrief en CV – De start van iedere sollicitatie. We bekijken de raakvlakken tussen jouw CV en/of motivatie en de functie en we nemen contact met je op.
  2. Sollicitatiegesprek – De kans om te kijken of er een klik is! We vertellen je over Bomenbezorgd.nl als organisatie en de functie. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd naar jou en naar de motivatie achter je sollicitatie.
  3. Meelopen in de functie – We kunnen veel vertellen over de functie, maar zelf proberen werkt het best. Bevalt het meelopen? Welkom in het team!

 

Ik zie geen passende vacature, maar ik zou graag bij Bomenbezorgd.nl werken. Wat moet ik doen?

Als je geen passende vacature in het vacatureoverzicht kunt vinden, neem dan contact met ons op via vacature@bomenbezorgd.nl.

Ik heb gesolliciteerd! Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Leuk dat je graag bij ons wil werken! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op door je te bellen of te mailen. Wacht je al langer dan een week op een reactie? Neem dan even contact op met Manon (HR-Adviseur) via vacature@bomenbezorgd.nl .

Kan ik op meerdere functies tegelijk solliciteren?

Je kunt zeker op meerdere functies tegelijk solliciteren. In principe is het voldoende om in je motivatiebrief of begeleidend schrijven te noemen dat je interesse hebt in meerdere functies. We denken graag met je mee over welke functie het beste bij je past. Je motivatie en je CV kun je sturen naar vacature@bomenbezorgd.nl.