nl

Wij zijn Bomenbezorgd.nl

Wat we doen

Bomenbezorgd.nl is de specialist op het gebied van tuinieren. Met onze frisse blik op de groenmarkt bezorgen wij de maximale klantervaring, door het grootste online aanbod in bomen kosteloos tot in de tuin te leveren. Wij willen Europa als digitale marktleider groener maken, door de afstand tussen de groenproducent en eindconsument continu te verkleinen.

 

Wie we zijn

Bomenbezorgd.nl is een jonge en snel groeiende organisatie. Onze roots liggen in de kwekerij: 4 jaar geleden hebben we de stap gemaakt van kweken naar het bezorgen van bomen. Sindsdien is de organisatie hard gegroeid. Bomenbezorgd.nl telt nu in totaal zo’n 45 medewerkers, die alles op alles zetten om iedere klant tevreden te maken. Wat de medewerkers van Bomenbezorgd.nl kenmerkt? De mensen die hier werken zijn doeners die graag in teamverband werken en zich graag ontwikkelen. Onze medewerkers zijn gemiddeld 25 jaar oud en hebben verschillende achtergronden, maar dezelfde liefde voor onze producten.

Onze kernwaarden

Bij Bomenbezorgd.nl herkennen we ons in de volgende vier kernwaarden:

Vooruitstrevend

Klantgericht

Betrokkenheid

Enthousiasme

 

Nieuwste vacatures

Full-Stack Developer

Wil jij als Full-Stack Developer aan de basis van onze groei staan?

Logistiek Medewerker

Hou jij ervan om fysiek bezig te zijn? En ben je op zoek naar een leuke en dynamische baan binnen een jong team? Dan zit je bij Bomenbezorgd.nl goed!